Door verder gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en ons gebruik van cookies.

Cognac Mauxion Borderies Lot 31

Cognac Borderies

Mauxion Borderies Lot 31
  • Mauxion Borderies Lot 31
  • Mauxion Borderies Lot 31

Cognac Mauxion Borderies Lot 31

Cognac Borderies

Distillery / merkMauxion
SerieSélection
LandFrance
RegioCognac - Borderies
Inhoudsmaat0.7 liter
Alc/vol43.5%
Leeftijd80+ years
GedistilleerdLot 31
Gebotteld01-09-2021
€ 768,55

Slechts één verkrijgbaar

Mauxion Borderies Lot 31

Tasting notes:

Color: golden en slightly copper-colored

Nose: The first nose is quite elegant. Notes of candied fruits with notably orange opens the nose, which slowly spices up with cinnamon and gingerbread. Its very strong rancio characterizes a long ageing and accentuates the olfactory characteristic of the roasting.

Palate: Powerful and balanced, the spices and fruits come to confirm themselves on the palate. The beautiful length in the mouth reveals the finesse of this cognac.

Mauxion Cognac

De oorsprong van de familie Mauxion gaat terug tot 1575 toen Pierre Mauxion werd geboren in het dorpje Houlette. Vandaag de dag is het landgoed na dertien generaties nog steeds de thuisbasis van de familie Mauxion. Antoine Mauxion was de eerste van de familie die eaux-de-vie produceerde in 1743 en sindsdien zijn tien generaties in zijn voetsporen getreden. Vandaag de dag gaat het huis van Mauxion Selection door met het omarmen van originele tradities met betrekking tot het verzorgen van de wijngaard en het produceren van eaux-de-vie van hoge kwaliteit.

Alle Cognac geproduceerd door Mauxion Selection is afkomstig van de prestigieuze terroirs van Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies en Fins Bois. Om de smaak van hun eaux-de-vie te behouden, wordt Mauxion Selection Cognac gebotteld op vatsterkte zonder blending of reductie, waardoor de eaux-de-vie zich kan ontwikkelen met een uitzonderlijke complexiteit en diepte. Hoewel het zorgvuldige selectieproces betekent dat de hoeveelheid beperkt is, garandeert het een Cognac van ongeëvenaarde kwaliteit, elke keer weer.

Mauxion Borderies Lot 31

Cognac Mauxion Borderies Lot 31

€ 768,55

Op voorraad